/pleasure
     /ALT DU
TRENGER HER
I LIVET


 
background-arrow-down
HP-forside-600x2540-dark4
pleasure
/alt du trenger her i livet
Hinna Park kan by på det meste – enten du jobber her, bor her eller er på besøk. Flere små og store selskaper har sin base her, i tillegg til blant annet kjøpesenter, boliger, restauranter, treningssenter og Viking stadion.
Hinnapark Troll hovedbildet

Transport

Det er enkelt å komme seg til Hinna Park. Vi har egen togstasjon (Jåttåvågen) og flere busstopp i umiddelbar nærhet. Infrastrukturen er også godt tilrettelagt for deg som går, sykler eller kjører bil. 

Les mer

Bo i Hinna Park

Hinna Park har en fantastisk beliggenhet ned mot Gandsfjorden. Bydelen har gjennom de seneste 10 årene utviklet seg til å bli en av de mest attraktive bydelene i regionen.

Les mer
Hinnapark Troll hovedbildet
Hinnapark Troll hovedbildet

Handel

I Stadionparken finner du akkurat det du trenger i 25 butikker! Her får du gjort helgehandelen, spist lunsj, kjøpt bursdagspresanger eller ny bukse til poden som har vokst i fra alt.

Les mer

Spisesteder

Hinna Park har flere spisesteder å friste med – alt fra sushi og thaimat til sandwicher og pastaretter. Her finner du stedet for både venninnelunsj eller en kaffe i farta.

Les mer
Hinnapark Troll hovedbildet

Trening

Hinnapark Troll hovedbildet
I Hinna Park finner du både Arena treningssenter, flotte tur- og parkområder, samt idrettsanlegg og Viking stadion. Noe for enhver smak og behov, enten du trener til Nordsjørittet, ønsker litt mosjon eller barna skal spille fotball.

Les mer

Opplevelser

Hinna Park byr på mange fine opplevelser. Her kan du fiske i sjøkanten, ta et forfriskende bad når temperaturen tillater det, se en Vikingkamp eller gå tur langs den flotte promenaden.

Les mer
Hinnapark opplevelser