Fjordpiren

Velkommen til et unikt forretningsbygg i et internasjonalt næringsområde med en klynge av dynamiske selskaper, eksklusive kontorer i et maritimt miljø.
1808831407

Unikt forretningsbygg - Eksklusive kontorlokaler - Internasjonalt næringsområde

Standard
Fasaden er kledd med aluminiumsplater som skifter farge etter lysforhold og betraktningsvinkel.
Midt i bygget er det et sekskantet atrium.

Ingen av de fem etasjene i høybygget er like, og alle holder en gjennomgående høy standard. Arealene er inndelt med systemvegger, glass og plassbygde betongvegger. Gulvflatene har teppeflis og parkett. Innvendig er det systemhimlinger i kontorlokalene og monohimling (akustikkhimling) i fellesarealene.

Kontoretasjene tilbyr stor grad av fleksibiltet og kan inndeles i størrelser etter ønske ned til ca 400 kvm. De er lyse, moderne og har flott utsikt.

Inneholder
Fjordpiren består av to hoveddeler; et femetasjers høybygg og en pir med tre etasjer. Under bygget er det en parkeringskjeller.

Høybyggets 1. etasje nyttes til et storstilt atrium, resepsjon, kontorlokaler, møte/konferanse og øvrige leietakerfunksjoner. 2.-5. etasje består av rene kontorfasiliteter.

På piren ligger byggets kantine og et styrerom.

Takterrasse.

Parkering

Parkering i anlegg og ute på oppstillingsplass.

Kantine

Kantine med storslått utsikt over fjord og fjell

Ledig areal
590 kvm i byggets første etasje. Lokalet har flott sjøutsikt og tilpasses leietakers ønsker for inndeling mellom cellekontor eller åpent landskap.

Les mer om FjordpirenNøkkelinfo

Areal total13627 m²
Areal ledig590 m²

Dokumenter


Last ned PDF

Kontakt

Kjetil Andre Haver
Kjetil Andre Haver
Salgs- og markedssjef / Hinna Park
(e:) Send mail